Endringsledelse

Endringsledelse

Bedrifter må endre seg for å bli mer digitale og bærekraftige, men å endre selskap er en enorm utfordring. Endring i organisasjoner kan føre til angst og frykt og blir ofte møtt med motstand.

Vi gir din bedrift et klart formål og strukturerer prosessen med å transformere seg selv til å bli mer bærekraftig.

Vi vil støtte deg gjennom hele prosessen med å forberede, administrere og styrke endringer i hele organisasjonen.

Overgangen til en mer digital og bærekraftig virksomhet bør starte med en vurdering av digitale og bærekrafts modenhet for å bestemme selskapets nåværende tilstand.

Når vi engasjerer toppledelse og sentrale interessenter, hjelper vi deg med å bygge en felles og strategisk visjon for digitalisering og bærekraft.

Når du har funnet ut hvor du vil dra, utarbeider vi et omfattende veikart og skreddersyr konkrete handlingsplaner for at bedriften din skal nå sin visjon.

Vi tilbyr tett og samarbeidende end-to-end støtte gjennom hele prosessen fra planlegging og styring av endring til måling og forsterkning av fremgang.

Q3 Partners ser på endringsledelse som anvendelsen av en strukturert prosess og et sett verktøy.

Intensjonen er å lede den menneskelige siden ved forandring for å oppnå ønsket mål og utfall.

Endringsledelse er altså både en prosess og en kompetanse.

Vi benytter elementer fra de mest kjente metodene, som «Lean Six Sigma», «Kotters 8 steg» og «Idens RIS-metoden» for prosessforbedring, og tilpasser dem til norske virksomheter.

Videre har vi utviklet egen Industri 4.0 modenhetsundersøkelse ved forskningsprosjektet DigiFab, og vi benytter anerkjent modenhetsundersøkelse for Bærekraftsevneevaluering.

Metoden anvendes fra prosjektstart til lenge etter implementering er foretatt, slik at den kan knyttes opp mot opplæring, kunnskap og gevinstrealisering.

For å gi din bedrift et forsprang, sørger Q3 Partners for at arbeidsprosessene defineres, analyseres og utvikles.

endringsledelse change management q3p
You cannot copy content of this page